Hærvejsvandringen

hvvf15

 

44. Hærvejsvandring den 10 – 16. juli 2016

Slutinstruktion 2016dk

Download brochure

Facebook side om Hærvejsvandringen

Download information til 1. gangs deltager

Download tips og tricks fra en langdistancevandrer

 Vandreskader

Vandringen starter i Slesvig og følger den gamle Hærvej til Viborg. Undervejs ser vi den storslående jyske natur og mange historiske mindesmærker.

I de seneste år har der deltaget knap 200 vandrer fra ind- og udland, og på turen er der i årenes løb knyttet mange venskaber både nationaltnog internationalt. På grund af skærpede krav fra brandmyndighederne vedrørende overnatningsstederne lukker tilmeldingen i 2016 ved 250 vandere. Ca 40 frivillige hjælpere medvirker til, at du får en oplevelse for livet.

 

Vandringen

Starten går fra Slesvig søndag den 10. juli kl. 7.00. De daglige vandringer er på 44 – 49 km. Dog er 7. dagen kortere. Der er samlet start hver morgen kl. 8.00 (første og sidste dag kl. 7.00) og slutter med fælles indmarch gennem Viborg. Vandrehastigheden er max 7,5 km/t og min. 3,5 – 4 km/t inklusive pauser, så alle i rimelig gangform kan deltage. Der oprettes dagligt 3 – 4 rastepladser samt vandvogne.

 

Pris

Deltagelse i vandringen koster 3350,- kr. Hvis hele beløbet betales senest den 15. maj 2016 er prisen kun 3150,- kr. Beløbet dækker indkvartering på sovesale, morgen- og aftensmad, suppe på middagsrast, bagagetransport, medalje og bustransport en vej. Dog skal der betales yderligere 150 kr. for bustransport fra Sjælland.

 

Bus til hjemrejsen kan bestilles på tilmeldingsblanketten eller under vandringen. Såfremt busbilletten er benyttet til Slesvig koster returbilletten 150,- kr. dog 300,- kr. til Sjælland.

 

Feltsenge til udlejning.

Det er muligt at leje en feltseng på Hærvejsvandringen. Prisen er 350 kr. for hele ugen + et depositum på 350 kr., som tilbagebetales når sengen afleveres igen
reservering af feltsengen kan ske til Fodslaws kontor, betaling vil foregå ved udlevering.

 

Tilmelding

Tilmelding sker her på siden.

 

Tilmelding og betaling 3150 kr. skal være indsendt inden 15. maj. Efter 15. maj kan tilmelding kun ske ved indbetaling af det fulde deltagergebyr på 3350 kr.

 

 

Tilmelding til Hærvejsvandringen

 

Vi glæder os til at modtage din tilmelding til Hærvejsvandringen.

 

Billeder fra HVV 2014, klik her.  Billeder fra 2015, klik her.

 

Træning til Hærvejsvandringen og andre lange ture:

På dette link kan du få et træningsprogram, som giver dig mulighed for at komme i en god træning til Hærvejsvandringen og andre lange ture. Trænings programmet er udarbejdet af Fodslaw Viborg.

 

 

Foto fra Gerko Dijkstra fra HVV 2012 2013 2014 1.dag  2. dag  3. dag  4. dag  5. dag  6. dag  7. dag

 

 

Se artikler fra Viborg Folkeblad:  http://viborg-folkeblad.dk/viborg/miraklet-paa-haervejen – http://viborg-folkeblad.dk/foto/galleri-aarets-haervejsvandringen

 

Se artikel fra Kjellerup Tidende.

 

På neden stående link kan du finde indslag fra Hærvejsvandringen 2016:

 

TVSyd 4 minutter og 58 sekunder inde i udsendelsen.

 

DR vores vejr.

 

TV Midtvest fra Viborg

 

Andre muligheder for at opleve Hærvejen til fods, så se Walking Denmark