Fodslaws medlemmer får rabatter hos:

Når du vandrer er det i al slags vejr, og godt vandrefodtøj (sko eller vandrestøvler), tøj og eventuelt andet udstyr er med til at give bedre oplevelser.
Derfor har Fodslaw medlemmer mulighed for at opnå 15% rabat i alle Friluftsland butikker og The North Face stores i Danmark ved fremvise nyeste medlemsblad med medlemsnummer.

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og ydes ikke på i forvejen nedsatte varer. Vi er oprettet som Vandreforeningen Fodslaw.
Der er gratis fragt ved køb over 299 kr.

Se mere på www.friluftsland.dk

Eventyrsport tilbyder 10% rabat i alle deres butikker på ikke nedsatte varer.

Eventyrsport tilbyder aftenarrangementer i butikken kun for Fodslaw medlemmer. På disse aftener gives 20% rabat. Eventyrsport fortæller, at aftenarrangementerne er meget populære. Arrangementerne kan være med et tema og derfor tilpasset specielt for os.

Vis dit medlemsblad med medlemsnummer som bevis for dit medlemskab af Vandreforeningen Fodslaw eller oplys koden 8615 for at få rabatten. Koden kan anvendes til nethandel.
Der er fri fragt og returfragt.

Se mere på www.eventyrsport.dkRabatten opnås på følgende måde: En rabat på 10% ved fremvisning af nyeste medlemsblad med medlemsnummer.

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og ydes ikke på i forvejen nedsatte varer. På deres hjemmeside kan du få rabatten ved at skrive fodslaw150222 i feltet "Benyt gavekort".
Der er fri fragt ved køb over 500 kr. 

Se mere på www.fjeldogfritid.dk
 

Wrightsock tilbyder 10% rabat på vandre- og løbesokker af mærket Wrightsock.

Der er også andre produkter med 10% rabat, dog er outletvarer undtaget.
Under kundeoplysninger handler du som privat. Udfyld trin 1, 2,3. Ved  trin 4 oplyses Fodslaw ved "indløs kupon/gavekort", så udløses rabatten.

Der er fri fragt ved køb over 500 kr.

Se mere på www.footing.dk 

Wolf Camper arrangerer gerne hyggelige kundeaftener, hvor I får mulighed for at fordybe jer i Wolf Campers friluftsprodukter.

Der er fri fragt ved køb over 700 kr. 

Ring til Wolf Camper på tlf. 9896 2023 for at få flere informationer, hvis jeres lokale forening vil benytte tilbuddet om kundeaften.

Se mere på www.wolfcamper.dk

Vandreshoppen er en webshop, som tilbyder 10% rabat på alt.

Der er gratis fragt for køb over 499 kr. Gratis fragt dækker levering til nærmeste posthus/pakkeboks, altså levering uden omdeling. Det er muligt at tilkøbe levering med omdeling for blot 25 kr.

For at opnå rabatten skrives Fodslaw10 i kuponkoden, og rabatten indregnes i beløbet.

Se mere på www.vandreshoppen.dk

Vandreforeningen Fodslaw Hovedgaden 3D 
DK-8831 Løgstrup Tlf. +45 86613588 CVR.: 41725516