Vandreture for alle

Vandreforeningen Fodslaw

Rabataftaler

Fodslaws medlemmer får rabatter hos:

Kaiser Sport & Ortopædi er et af Danmarks førende institutioner indenfor vandring, løb og indendørssport og tilbyder et topprofessionelt klinikunivers for fysioterapi, osteopati og produktion af ortopædiske indlæg.

Fodslaw medlemmer får 15% rabat på tøj, sko og også på behandlinger i vore klinikker, i hele landet. Vi inviterer også lokale foreninger til event aftener.

Oplys, at du er medlem af Fodslaw eller skriv det bookingen, når du skal købe sko eller behandling på klinikken.
Der er fri fragt og returret i 365 dage.

Se mere på Kaiser Sport & Ortopædi

Slagelse Camping & Outdoor Center og Campingsalg.dk giver 15% rabat på ALLE outdoor-relaterede produkter i vores webshop og vores butik i Slagelse.

Du finder et bredt udvalg af grej, fodtøj og beklædning til alt slags vejr og alle slags eventyr. Skal du på vandretur, hyttetur, fisketur, jagt eller andet i naturen, finder du lige det udstyr, du har brug for på campingsalg.dk.

Den rette påklædning og det rette udstyr er med til at give dig en bedre oplevelse i naturen.

Brug koden FODSLAW2022 i rabatkupon-feltet for at få rabatten.
Rabatten gælder IKKE camping-relaterede produkter og nedsatte varer.

Når du vandrer er det i al slags vejr, og godt vandrefodtøj (sko eller vandrestøvler), tøj og eventuelt andet udstyr er med til at give bedre oplevelser.
Derfor har Fodslaw medlemmer mulighed for at opnå 15% rabat i alle Friluftsland butikker og The North Face stores i Danmark ved at vise nyeste medlemsblad med medlemsnummer eller, at kontingentet er betalt.

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og ydes ikke på i forvejen nedsatte varer. Vi er oprettet som Vandreforeningen Fodslaw.
Der er gratis fragt ved køb over 299 kr.

Se mere på Friluftsland

Rabatten på 10%: Upload billede af dit nyeste medlemsblad med medlemsnummer eller kvittering for, at dit kontingent er betalt. Butikken er en online-butik.

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og ydes ikke på i forvejen nedsatte varer. På deres hjemmeside kan du få rabatten ved at skrive fodslaw150222 i feltet “Benyt gavekort”.
Der er fri fragt ved køb over 500 kr.

Se mere på Fjeldogfritid

Wolf Camper arrangerer gerne hyggelige kundeaftener, hvor I får mulighed for at fordybe jer i Wolf Campers friluftsprodukter.

Der er fri fragt ved køb over 700 kr.

Ring til Wolf Camper på tlf. 9896 2023 for at få flere informationer, hvis jeres lokale forening vil benytte tilbuddet om kundeaften.

Se mere på Wolfcamper

Vandreshoppen er en webshop, som tilbyder 10% rabat på alt.

Der er gratis fragt for køb over 499 kr. Gratis fragt dækker levering til nærmeste posthus/pakkeboks, altså levering uden omdeling. Det er muligt at tilkøbe levering med omdeling for blot 25 kr.

For at opnå rabatten skrives Fodslaw10 i kuponkoden, og rabatten indregnes i beløbet.

Se mere på Vandreshoppen

Eventyrsport tilbyder 10% rabat i alle deres butikker på ikke nedsatte varer.

Eventyrsport tilbyder aftenarrangementer i butikken kun for Fodslaw medlemmer. På disse aftener gives 20% rabat. Eventyrsport fortæller, at aftenarrangementerne er meget populære. Arrangementerne kan være med et tema og derfor tilpasset specielt for os.

Oplys koden 8615 for at få rabatten. Koden kan anvendes til nethandel.
Der er fri fragt og returfragt.

Se mere på Eventyrsport

Få 10% på tøj og udstyr.
Her finder du alt til vandring fra gode vandrestøvler og lette baselayers til praktiske vandrestave og diverse sovegrej.

Brug FODSLAW10 i indkøbskurven for at få din rabat.

OBS: Gælder ikke allerede nedsatte varer og outletvarer.
Du får gratis fragt på køb over 499,00.

Se mere på Friluft