Vandreture for alle

Vandreforeningen Fodslaw

Om Fodslaw

I 1960’erne startede en del hjemmeværnsfolk at gå Nijmegen i Holland.

Efterhånden blev der behov for en forening hvor man kunne træne til turene, så i efteråret 1970 tog en del personer i Viborg området initiativ til at oprette en træningsforening.

Foreningens navn blev Fodslaw og Vagn Aage Winther-Nielsen blev valgt som formand og Fodslaws første kontor blev på hans privat adresse.

50 års jubilæum

Vedtægter

Bestyrelsen

Idéen til Fodslaw

I 1960’erne startede en del hjemmeværnsfolk med at gå Nijmegen-marchen i Holland. Efterhånden opstod der behov for en forening, så man kunne træne med andre vandrere. I efteråret 1970 tog en del personer i Viborg området initiativ til at oprette en forening.

Foreningens navn blev Fodslaw, og Vagn Aage Winther-Nielsen blev valgt som formand. Fodslaws første kontor blev på Vagn Aages privatadresse.

Nu er der 36 lokalforeninger rundt om i Danmark; og hovedforeningen har kontor i Løgstrup udenfor Viborg. Vi har mere end 50 års erfaring i at lave vandreture i Danmark og også vandrerejser i udlandet.

Vi fejrede Fodslaws 50-års jubilæum med deltagelse fra lokalforeninger fra hele Danmark.
Du kan se billeder i galleriet fra dagen her

Hærvejsvandringen

I sommeren 1973 blev den første Hærvejsvandring gået af 162 deltagere. Siden har flere tusinde personer gået turen fra Slesvig til Viborg.

Den ekstreme vandretur er på 200 eller 300 km ad den gamle Hærvej med deltagere fra mange lande.

Vandring er naturoplevelser, frisk luft og socialt samvær med andre vandrere og hjælpere.
Du kan få ømme muskler eller skader, hvis du ikke er i form eller går i forkert fodtøj. Hent gratis vores træningsprogram her.

Vandreforeningen Fodslaw

Gå med os

Vandreforeningen Fodslaw har lokalforeninger rundt om i Danmark. Vi arrangerer hvert år Hærvejsvandringen fra Slesvig til Viborg.
Du er velkommen til at gå med på nogle ture, før du beslutter dig for at blive medlem i vores forening. Det er gratis og helt uforpligtende.