Vandreture for alle

Aalborg Fodslaw

Velkommen Kalender Galleri Kontakt

Velkommen til Fodslaw Aalborg

Lær din by og opland at kende. Det er det, som Aalborg Fodslaws medlemmer har mulighed for, når vi mødes hver uge og går en tur, som et medlem har forberedt. Her møder vi ofte områder, som for de fleste er ret ukendte. Aalborg Fodslaw rækker ud til de mange, som kan have glæde af et uforpligtende socialt fællesskab med naturen som ramme og med fokus på såvel mental som fysisk sundhed. Distance og hastighed gør, at de fleste kan være med. Vi går normalt ca. 7 km, og det tager ca. 2 timer inklusive pauser. Vi opfordrer til, at man tager vand og måske lidt frugt med til den lille pause, som holdes midt på turen.

Der arrangeres sædvanligvis fælleskørsel til steder, som er vanskelige at nå med offentlige transportmidler. Med mindre andet aftales i bilen, beregnes prisen som følger: antallet af kilometer ganget med statens lave sats for kørsel (pt. 2,19 kr/km) delt med antal personer i bilen.

Den 18. februar 2023 havde vi fornøjelsen af at kunne fejre Aalborg Fodslaws 50 års jubilæum. At det kan lade sig gøre i en tid, hvor vi bombarderes med tilbud i lind strøm om aktiviteter i fritiden (ikke mindst i en storby som Aalborg), skyldes flere ting:

Dels mener vi at ramme et behov hos mange om et uforpligtende fællesskab med fokus på såvel fysisk som mental sundhed. Det tilbud håber vi hele tiden, at folk vil få øje på og benytte sig af. For vi har plads til flere, og vi har plads til alle.

Men at holde gang i en forening i 50 år kræver også særligt engagerede medlemmer, som gør en ekstra indsats for udvikling og koordinering. Det kan være som bestyrelsesmedlem eller det kan være som frivillig hjælper eller som turleder. De mange indsatser tilsammen gør, at en forening kan overleve, og derfor var det vigtigt at markere en mærkedag som et 50 års jubilæum.

Se vore billeder fra jubilæet og gåturene på Facebook her