Vandreture for alle

Fodslaw Herning

Velkommen Kalender Galleri Kontakt

Velkommen til Fodslaw Herning

Vil du med på en vandretur i Herning og omegn?

I Fodslaw Herning er vi glade for at se “gamle” og nye ansigter på vores vandreture i Herning kommune. Vi har ture mange skønne steder i Midtjylland som for eksempel Søby Brunkulslejer,  Nørlund plantage, Løvbakke Naturcenter og i og omkring Herning by og alle vores forstæder. Vi har ture på mellem 5 og 10 km. Enkelte ture er længere, tjek altid programmet eller ring til turlederen.

Vi har  2 typer vandreture. Vores tirsdagsture er på 5-6 km i et tempo, som de fleste kan være med på. Weekendture er på cirka 8-10 km. med en hastighed på 5 km/t. svarende til rask trav, ofte med en lille pause godt halvvejs. Du kan finde vores ture under fanen kalender.

Som medlem af Fodslaw, bliver du medlem af en landsdækkende vandreforening med både førte og markede ruter i hele landet. Tjek altid hjemmesiden, så du ved, hvad du går ind til. Som medlem af Fodslaw Herning får du også mulighed for at høre til i en lille gruppe af gå-entusiaster, som har det til fælles, at vi elsker at være i naturen. Hvem har nogensinde været trist efter en god, lang travetur i et naturskønt område?

Du er velkommen til at kontakte Fodslaw Hernings bestyrelse, hvis du har spørgsmål. Du må gerne gå med os et par gange for at se om dette fællesskab mon er noget for dig, før du melder dig ind. Du er  også velkommen i vores Facebook gruppe.Tryk Her.  HUSK at gå! – så går det nok.